EKOPHARMA HELSINKI KOTIMAINEN AMMATTISARJA

EKOPHARMA HERKÄLLEKIN IHOLLE RAVINTOA
Suomalainen Ekopharma on ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

HYVIN SIEDETTY
Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle.

FI-NATURA SERTIFIKAATTI
Ekopharma Helsinki -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Ekopharma -tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

LEAPING BUNNY
Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki Ekopharman ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

AVAINLIPPUTUNNUS
Ekopharman tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.