Lahjakortti Villa Vadelman Mikroneulaushoito 0,5 mm neuloilla, ensimmäinen hoitokerta 115 €

115,00  sis. alv. 24%

Valitse haluamasi summa ja maksa lahjakortti kassalla.

HUOM! Muista merkitä kassalla lisätietoihin, haluatko lahjakortin postitse, sähköpostitse vai noudatko sen paikan päältä.

Kuvaus

Hoito kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä (hyperpigmentaatio, maksaläiskät) ja auttaa hoitoaineita imeytymään ihoon tehokkaammin. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Villa Vadelman mikroneulaus-hoidossa vaikutus dermiksen fibroblastisoluihin ja epidermiksen kantasoluihin saadaan patentoidulla BTB13-kuljetusmenetelmällä.

  • Ensimmäinen hoitokerta n. 90 min 115 €  sis. konsultaatio n. 15 min. (ensimmäisellä kerralla), jossa täytetään hoitokortti ja käydään hoito läpi. Hoito sisältää: konsultaatio, henkilökohtainen rolleri (0,5 mm neulat), alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus, rauhoittava naamio, jonka aikana voidaan hieroa esim. kädet tai dekoltee, jos dekoltee-aluetta ei ole käsitelty.
  • Sarjahoitona hinta kasvot ja kaula : 95 € / 60 min (kts. yllä hoidon kulku)  
  • Kasvot, kaula ja dekoltee 110 € / 90 min (kts. yllä hoidon kulku)
  • Mikroneulausta ei voi tehdä jos on: diabetes, meneillään oleva solunsalpaaja hoito tai sädehoito, ihosyöpä tai pahanlaatuinen kasvain, aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus (herpes), kolmoishermosärky, arpikeloidi-taipumus, veritauti, kuten verenvuototaipumus, Marevan-lääkitys tai muu verta ohentava lääkitys, kolmoishermosärky, epilepsia, raskaus tai imetys, psoriasis, dermatiitti, rosacea (lievä ei haittaa).Suosittelemme min. 5-6 kerran sarjahoitoa tässä hoidossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti Villa Vadelman Mikroneulaushoito 0,5 mm neuloilla, ensimmäinen hoitokerta 115 €”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *